Kim

Kim

Ik hoop dat ik nog ooit terug de lessen kan komen volgen ;-)

Omdat ik vaak last had van mijn onderrug heeft mijn osteopaat me jaren terug aangeraden om pilates te volgen. Dit probeerde ik 2 keer per week te doen omdat ik na een tijdje ook het resultaat voelde.
Toen ik zwanger werd heb ik deze lessen nog een tijdje gevolgd totdat ik me niet meer comfortabel voelde in de oefeningen die je op je buik moest uitvoeren.
Gelukkig had ik het beste alternatief op dezelfde locatie. De fitzwanger lessen bij Lien.
De oefeningen worden aangepast aan fitheid, niveau, kwaaltjes... Je voelt onmiddellijk de persoonlijke sfeer.
Omdat Lien ook de ervaring van een vroedvrouw heeft, had zij ook altijd een antwoord op alle vragen waar je mee zit als je voor het eerst zwanger bent. Want je bereidt je toch voor op een onbekend avontuur!
Toen ik op 30 weken vernam dat mijn baby in stuit lag en als ze niet zou keren dit een keizersnede zou betekenen, heeft Lien wat extra tijd voor me genomen en met voetreflexologie enkele drukpunten gestimuleerd die zou helpen bij het draaien van de baby. Want dat typeert Lien wel, ze leeft helemaal mee met ieders situatie. 
Gelukkig is mijn baby gedraaid en heb ik (mede door de lessen tot 40 weken zwangerschap) een super vlotte bevalling gehad! 
En die last in mijn rug die ik vroeger had heb ik mijn hele zwangerschap niet gevoeld!
Ik hoop dat ik nog ooit terug de lessen kan komen volgen ;-)