Trainer

Lien Verheggen

Lien Verheggen

Pilates Trainer for Two

Vanuit mijn passie voor research èn pilates ontstond FitZwanger.  

Mijn professionele carrière startte als vroedvrouw, steeds verder studerend en evoluerend op het gebied van wetenschappelijk onderzoek startte ik een eigen consultancy firma, LyncoClinical. Ik ben nu voornamelijk actief als freelance consultant voor farmaceutische en medical devices firma’s. 

Toch bleef er steeds ruimte voor de nodige sportieve uitdagingen of gewoon actief zijn. Van gymnastics naar wielrennen, regelmatig een loopje op de Finse pistes in de buurt en yoga over naar zwemmen, triatlon gevolgd door pilates.  De passie voor pilates zet zich verder, sinds februari 2017 ben ik gecertificeerd Peak Pilates instructor.

Ik wéet, en het is wetenschappelijk bewezen, dat beweging in alle fasen van je leven zo cruciaal is, het is het eerste medicijn. De motivatie was heel hoog om hier iets mee te doen. In het bijzonder voor zwangeren.

Als je zwanger bent krijg je maar al te vaak te horen wat niet kan, en nog te weinig wat wel kan.  Ik wil je helpen, met ons oefenprogramma, om je te tonen wat wel kan op het gebied van training en wat ook veilig kan.

Naast je begeleiden in je trainings uurtje wil ik meer: ik wil ook kennis en nieuwtjes delen, ik wil je motiveren en aantonen dat het ècht wel mogelijk is om gezellig actief bezig te zijn tijdens je zwangerschap en dit toch te combineren met je werk, je gezin met kids, en alle andere dingen die ons dagelijks leven zo druk kunnen maken.

Je verdient je uurtje beweging, de tijd om je veranderende lichaam te leren kennen, je fit en goed te blijven voelen!


FitZwanger Coach

FitZwanger Coach

I simply train your future baby to the core

In 2020 startte Lien met het geven van een prenatale pilates opleiding.

Hier vind je de FitZwanger prenatal coaches en hun locaties of contact gegevens.

Deze coaches zijn allen certified pilates instructors met voldoende ervaring. Ze zijn door mij opgeleid in de normale fysiologie en anatomie van de zwangerschap en leerden om hun reguliere lessen aan te passen om op een veilige en leuke manier prenatale pilates les te geven. 

Op deze manier breidt het netwerk van teachers uit die prenatal lessen geven en bereiken we jullie nu al op verschillende locaties in Belgisch Limburg en Brabant! 

NAAM
LOCATIE
CONTACT en BOEKING
Gwendolyn Borgers  Leuven http://www.grace-leuven.be
Kelly Schepers  Boutersem https://www.pure-k-pilates.be
Martine Creten Hasselt https://www.pilateshasselt.be
Michèle Rubens  Hasselt  http://www.michelespilatesstudio.be