TIPS

wat breng ik mee?

Zoals alle work-outs die gericht zijn op mind-body werken we of op blote voeten of met sokjes.  Let wel: deze sokjes MOETEN anti-slip zijn om alle risico's op uitschuiven, zeker tijdens een zwangerschap, te vermijden.

Heb je er geen dan kan je er aankopen in de studio.

Draag een comfortable sportbroek die ruimte laat om te ademen, dus geen knellende lintjes of strakke elastic banden rondom je taille.  Probeer er ook naar te kijken dat je sportbroek niet te lang is en over de grond valt.  Dit kan weerom uitschuiven in de hand werken.  Werk ook in laagjes daarboven dus een topje of T-shirt met een warmere trui of jasje.  Zodat je afhankelijk van de opbouw work-out je kledij kan aanpassen.

Een handdoek is optioneel. Al het materiaal waar we mee werken is afwasbaar. 

Drink voldoende water, of een andere liefst suikervrije sportdrank. Er is ook mogelijkheid om drank aan te kopen in het Pilates Body Center (breng gepast geld mee).

Er zijn geen omkleed ruimtes of douches aanwezig dus blijf ook na de training met laagjes spelen om geen kou te vatten onderweg naar huis of breng een droog topje mee.  Mocht je naar de training komen direct in aansluiting van je werk, kan de sanitaire ruimte wel gebruikt worden om je om te kleden.