Locatie

De sessies en trainingen gaan door in het Pilates Body Center te Meeuwen. Dit centrum geeft de ideale context voor de work-outs, het biedt een rustige mind-body setting met aandacht voor een idividuele begeleiding binnen een kleine groep. 

de studio

De groepslessen gaan door in de (kleine) studio direct rechts bij het binnen komen. We trainen fijn apart van de grotere groepslessen die hier ook doorgaan.

Buiten het zaaltje staan zeteltjes waar je voor en na de les kan wachten of iets drinken. Je kan hier al je schoenen uitdoen maar best breng je alles mee binnen in de studio.

Als je geen water bij hebt van thuis kan je altijd in onze trust-bar jezelf bedienen. Kijk op het formulier wat een drankje kost, betaal en neem het uit de koelkast. 

parking

Parking is er voor het Pilates Body Center. Hou er rekening mee dat op sommige uren het best druk kan zijn. Wees steeds voorzichtig bij het in- en uitrijden van de parking.  Wil je iets meer plaats om in- en uit te stappen mag je altijd parkeren op de parking van interieur Gilissen op 50 m van het pilates centrum. 

NEW LOCATION IN THE MAKING-   Check it out!  

November 2019 openen we onze eigen mooie pilates boetiek die exclusief met PeakPilates apparatus werkt. Deze ligt op 5 minuten van Bree centrum. Stay tuned!!

 

 

Find the way

to your core

Plan je route